Танцующий слоникVetëm një elefant vallëzimi di se ku po shkon.

Në planet e vdekjes së porsalindurve fillimisht u përpjekur për të ndërroj pikëpamje e dikujt pakuptimta sistematike, e cila duhet të sjellë deri instinktet, obydlyachivaniya nevojshme për të trurit dhe transformimin e mëvonshëm të një njeri si organizëm biorobota. në, që “bezmozglыe” Prindërit mos hezitoni për të ekspozuar degradimin e tyre pasardhësit në moshë të re – ata ofrojnë librat para-përgatitur “arsim”. “Nuk ka asgjë për të mos bërë: ju lutem, përdorni produktin tonë final” – këtu, se autorët thonë librat e tyre Satanike.

Për të privuar çdo kuptim të asaj që po ndodh, dhe të bëjnë çorientim në ciklet jetësore, brez në rritje të treguar tregime të tilla të cilat janë shumë të vështirë për të kuptuar parimin dobishme e operimit në botën e jashtme. ndoshta, tregime të tilla nuk janë të lidhura me jetën e pajisjes, sepse ajo përfaqëson ëndrrën e parealizuara dikujt, ose zakonisht dezinformata. Nuk është e përjashtuar, se autorët e këtyre historive thjesht nuk kanë zemër për të treguar të vërtetën, ose ndoshta ajo ishte e rrezikshme për jetën, dhe për shkak se nuk ka jetë.

Për të stimuluar riprodhimin pa ndjenja dhe acarim të vazhdueshëm të mëvonshëm, organizmat podrostaet vëmendja u përqendrua në organet gjenitale. Në këtë rast,, përjashton kushtet për mësim dhe për të përmbushur interesin e diskutueshëm. E cila më pas çon në një shtesa papritura të familjes dhe shfaqjen e një skllav në rrethanat e sistemit.

Në qoftë se skllavi teorike nuk ka dashur të përkulet për rrethanat e sistemit – atëherë ajo është nënshtruar trajtimit më të rënda. Cila është shkatërrimi ose shkatërrimin e parimeve, duke lejuar shtetet e skllevërve të ruajtur stabilnst. Kjo në përgjithësi është KGB, CRU, FBR (ose agjencitë specifike të zbulimit, kulte, shoqëritë e mbyllura dhe urdhra) me gjithë arsenalin e tyre teknike. Në qoftë se nga fillimi i jetës së njerëzve janë duke luftuar për disa ideale (duke përfshirë ishin në dispozicion vetë parimet beauty) – diçka më afër rritur ata të fillojnë për të shkatërruar me ndihmën e armëve psychotronic dhe metodave të tjera fshirja e kujtesës. Pronarët e shteteve dhe grupeve të mëdha konsiderohen, se vetëm të kuptuarit e tyre vetëm e vërtetë të botës, dhe ju zakonisht “gear butë” në sistemin e tyre. Ndonjëherë ata bëhen të bindur, që “ingranazhet” janë bartësit e ideve të mira – atëherë ajo është nënshtruar shkatërrimit. Një ide të dobishme vjedhura mes autoritative “upstarts”. Pastaj nga një organizëm biologjik qafe, ose ndihmuar atë të lëvizur në një shtëpi për të sëmurët mendorë. parim, të gjitha shtetet të ekzistojnë në kurriz të ideve të vjedhura të mira. që, përgjithësisht, përbëjnë sekreteve shtetërore. kurs, në se ekspozimi nuk mund të injorojë shoqërive të ndryshme të mbyllura, mbajnë “njohuri sekrete”, përmes të cilit ju mund të krijojë dhe institucionet qeveritare. Të gjitha informatat e dobishme, Shoqëritë akumuluar mbyllura, ajo përfaqëson “njohuri sekrete”, për akumulimin e të cilave ata nuk janë të trembur “ecin mbi kufomat”.

Nëse shërbimet e inteligjencës dhe “organizatë misterioze” nuk mund të përballen me detyrat e përcaktuara për to – shkaku i Satanit vjen me perverts e tij të ekipit. Vetëm në raste të rralla, ato nuk arrijnë qëllimet e. modern, pas zhytjes në një sasi të madhe të zhgënjimit, “obolvanivaemomu Duraku” fillojnë të fshihet kujtesës. Kjo është për të siguruar, të ketë “mish për top” më pas ka pasur një dëshirë për hakmarrje.

fëmijët e vegjël, të cilët duhet të tashmë kanë treguar interes në seksin e kundërt, nënat thonë: “mësoj, marrin arsim, dhe “zonjat në dispozicion” pastaj do”, por kur ajo është një kohë e cmuar “atëherë”, dhe kjo do të duket koha është për të ardhur – atëherë ka një babai, vëlla, Xhaxhai ose gjyshi, një deklaratë: “Ju mendoni se unë nuk e di, që ju jeni tani duke shkuar në “zonjat në dispozicion” shkoj? Jetë një njeri! Merrni ndonjë prej tyre dhe të ketë fëmijë, për të jetuar!” cuditerisht, por ku “zonjat në dispozicion”? Ajo rezulton, i gjithë mashtrim, që “zonjat në dispozicion” të gjithë, në të kuptuarit e tyre. :) vend idiot, padrejtësi të? joshur në “lojë” disa të pavlefshme “zonjat në dispozicion”, dhe kur vjen koha e llogarisë – është, se dhe të paguajnë asgjë. kështu, njerëz, një nga një, të jetojnë jetën e padobishme për këdo… interesant, A prindërit tuaj të bien dakord për të lejuar fëmijët e tyre të jetojnë pa “zonjat në dispozicion” dhe pa menduar për këto “vobshebnyh” perspektivat? ndoshta, Përgjigja është e qartë: të cilët bien dakord për të mbrojtur pasardhësit e saj nga ferri Satanit? Pas një tjetër fëmijë do të konsiderohet si lloj i heshtur.

♡ ★ ♥ Naka – Shreds ♥ ★ ♡

Ndoshta të afërmit e moshuar meshkuj bëjë të gjithë këtë nga zilia, apo ndoshta ata janë drejtimin e një sistemi kompjuterik të heshtur. Nuk është e përjashtuar, se jeta fluturon nga, sepse, se fëmijët nuk mund ta mohojë prindërit e tij, ose prindërit e paaftë për të treguar fëmijët e tyre të vërtetën. Ajo duhet të theksohet, se përfaqësuesit e gjinisë femërore, përgjithësisht, lumtur për të marrë këtë lojë. dhe ende, me siguri, duhet të shkruani jashtë dënimin e tyre për në fund: dënuar me dëbimin përfundimtar të strukturës promovimin dhe vendosjen e organizatorëve të panevojshme jo në kohë dhe të vetëdijshëm dhe ekzekutuesit, dhe ajo kohore e këtij lloji është subjekt i ngrirjes. e vërtetë, shpëtoj “bezmozglыh Dur” rush nuk është me vlerë, në raste ekstreme kjo është e dobishme si një material biologjik.

duket, se në një botë me të tillë Organizatën qëllimisht paparashikueshme e fëmijëve janë të lindur vetëm, armiqve të tyre dhe uroj fëmijët e tyre të liga të jashtëzakonshme dhe vuajtje. Mbani në mend, se popullsia e botëve të rrezikuara duhet të ndjehen format e ndryshme “ndikimi djallëzor”, që nuk ka fund vetëm efektin e hipnozës e të menduarit, dhe është e shoqëruar nga organizmat biologjike (për) deri në adoleshencë ose zbardhues fizike uselessness. Ndikimi në mendje nuk është vetëm hedhur idetë në lidhje me kryerjen e formave të ndryshme të dhunës dhe duke shkaktuar lëndime fizike për kalimtarët erdhi në dorë ose të tjerët. Kjo është për shkak të faktit, që “Programi i talentuar” endet në hapësirën e kushtëzuar, pa barriera dhe për të krijuar të gjitha llojet e zhurmës për një jetë të shëndetshme.

Ndikojnë programet talentuar çon sektorët dominante e shoqërisë për të stereotipi: “Mos të jetë një njeri i prishur – kjo është një turp!” Edhe pse nuk është shkruar në ligjin e shtetit, mbrapshti konsiderohet sjellje normale në qarqet qeveritare. instalim: “Nëse ju nuk jeni një njeri i prishur, atëherë ju jeni një superbaba dhe ju shumë herët për të menduar për pushtet.” – është themeli për të krijuar organizatë udhëheqëse. Kjo është veçanërisht e vërtetë për zonat nën kujdesin e plejadë Venatici, si dhe për organizmat e përshtatshme biologjike.

Të gjitha paraqitjet, dëshira për akte seksuale rastësor dhe dëshira për të sjellë numrin deri në pafundësi, Ajo ka një bazë historike. me sa duket, një fisnikëria i rangut të lartë ka pasur mundësi unike të kurvërisë, dhe shumë kohë lounged, ku mated rastësisht. Si rezultat, fëmijët e lindur rastësor. Nëse marrim parasysh nivelin e agresionit nënndërgjegjeshëm do të egra që krerët e rangut të lartë – nuk ka dyshim në kërkimin e tyre për të fekonduar femra erdhën ndonjë. Për shkak të kësaj ka një sasi të madhe të përjetësisht të pakënaqur “Weed biologjike” me “gjen bludskim”. E cila në të gjitha klasifikimit të profesioneve të Qeverisë janë miri të përshtatshme për pozita udhëheqëse. A, mund të jenë të, gjitha gabim? :)

kafshë të vogla të tilla si minjtë, minj dhe hamsters race më të shpejt, sepse ata nuk kanë garanci në jetë dhe janë vazhdimisht në prag të mbijetesës. Duke i lejuar ata të kushtojnë jetën e tyre duke vjedhur inventarin e magjistraturës. Nëse marrim parasysh një format pak më të vogla të jetës (si njeriu) ne mund të konkludojmë, ata gjithashtu si dhe maus janë parazitare në trupin e planetit: vjedhin burimet natyrore dhe biologjike, dhe madje edhe të provojë me njëri-tjetrin, që ata vetë ato. Si reduktimin e rezervave natyrore, të zvogëlojë numrin e pyllit, numri i kafshëve dhe blegtorale, etj. shpejtësia mating “minj podplintusnyh” rritjet, ushqim dhe dietë bëhet më konfuze. A nuk nxitojnë për të edukoj qenë podsazhennym OMGJ, sepse edhe tërë dega juaj klanit përfundon në brezin e tretë, dhe së bashku me gjyshin tim të vdekur nga të gjitha linjë tuaj të përgjithshme. Duke qenë jashtë trupit ju do të jetë në gjendje të mendojë madhështinë e idiotësi e tyre. Pas mezi kanë mbijetuar “maus” shumëfishohen me shpejtësi dhe do të përpijë gjithçka, i tmerrshëm.

ata tashmë, i cili vendosi të bëhet një mashkullorësi turp – kthehet në sunduar nga gruaja. Më qesharake për të parë djalë i madh, cila justifikon ndonjë “Vaciamadrid” trill dhe “bien nën thundrën” Bordi i, të tyre “pantallona të humbura”. Dhe kjo e bën atë me një fytyrë shumë serioze dhe të zemëruar. Në të njëjtën kohë ata gjithashtu pretendojnë të jenë udhëheqës në sistemin e jetës-mbështetje. me sa duket, ajo vjen nga një cretinism çmendur progresive. Nëse këto të këqija ka pasur të paktën disa racionalitetin në të menduarit – gjendja në planetet e rrezikuara do të ketë të paktën disa perspektivat.

Shumë njeri i madh shqyer në fuqi, efektivnost të ndërpres rrjedh dobishme në sistemin e jetesës të qeverisë. Gjithë morëm mirë është tretur në një ritualet sistematike në ndërkombëtar podkabluchnogo adhurimit kult. Për ata të interesuar, ajo nuk do të jetë e vështirë për të përcaktuar forca lëvizëse politikën e sunduar nga gruaja. Një lëvizje e lehtë – I Mir “i sunduar nga gruaja”.

Prekur Sistemi BIOFORM zombie, efimerichnuyu rinjtë që jetojnë ose enden në pasojat e gabimeve të tyre, dyzet vjeç të fillojnë të mendojnë. e vërtetë, shumica e tyre mendojnë vetëm për të gjetur justifikim për sjelljen e tyre, dhe disa janë vetëm duke u përpjekur për të fshehur krimet e tyre. Por çfarë duhet të marrin me vete në dyzet vjet? Nëse vetëm punës së skllevërve, sepse, shumë vështirë, se ata mund të jenë të përshtatshme për qëllime të tjera.

nëse “vdekja transportues” dhe “perverts rrethi Universe” udhëhequr nga Satani për pesëdhjetë vjet ju nuk keni qenë në gjendje për të varrosur – то, me siguri, si të gjithë, ju blini një dryndulet modës, për të hipur mbi të “boshti davalok”, dhe sistemi do grassirovat, që ka ardhur dhe koha juaj për të. :) çuditërisht, por shumë meshkuj premtuese kalojnë pesëdhjetë vjet të jetës së tij për të siguruar kushte të rehatshme për qëndrimit të tij, zhvilloj, kuptoj, të vetëdijshëm për, të mësojnë disa elemente të nivelit të gjashtë, dhe pastaj si një trampolinë “zhyten në baltë ulët të frekuencave” kënaqësi dhe kënaqësi, ndoshta, nga ndryshimet mprehta në gjendjen e trurit mbyll dhe pushon të perceptojnë realitetin. Zbatimi virus program social, jetë “delet e humbura dhe desh” përpiqen për të përfunduar.

PS.
Problemi do të ekzistojnë deri në, derisa ju nuk dhjetor saj mbi supe. :)
“Të gjitha të çon sensual të zbrazëtisë.” Buddha Shakyamuni tha. Kjo do të thotë, që të gjithë të çojë në shkatërrim emocionale.
mars 2013 vit në kalendarin gregorian ;)

sketch muzikore:

☸ ☼ ☆ Oliver Shanti – Spring Në Lhasa ☆ ☼ ☸

ღ ☼ ₪ Oliver Shanti – Rrahje Heart ღ ☼ ₪

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество