cuditerisht. Më parë, njerëzit mbrojti atdheun e tyre, dhe tani për të mbrojtur pronën e multi-colored nazistët. Ushtria në disa vende (për shembull, me një popullsi prej 15 milion. njerëz) në një masë të tillë kalbur, Çfarë nuk mund të identifikojë kush është miku, dhe kush është armiku.

Paraardhësit tanë mbrojti atdheun e tyre: dru, lumi, dete, tokë, natyrë, hapësirë. dhe tani “mbrojtësit” mbroj “princat bizele” , bashkëpunëtorët e tij, nagrablennoe pronën e tyre, “Kashchei pavdekshëm” dhe “mbeturina”, blerje atdheun e tërë shkatërruar.

Lexo më shumë