Posts Tagged ‘Fusha e ndërgjegjes’

aftësinë për të menduar

imageA mendoni se ne do të trembin tuaj “polic”?
naiv. :) Ju ruhnesh nën themelet iluzore psikologjike…

miq, Tani ne do të mësojnë ose të mbani mend se si të përdorin aftësitë e tyre të të menduarit. Në këtë ndonjë gjë të re ju sot Lexo më shumë

Сфры Сознания и Мозг

image

arsye.

Создавая Прекрасные botëve,
Высший Разум зажигает Огненные sferat.
Удовлетворяющий dëshirë без меры,
Подсовывает мыльные пузыриLexo më shumë

personat pajisje (ndërgjegje).

imageNëse ju keni marrë, vetë zot jetë, miratim,
ndihmë energjisë Life, в развитии vet ndërgjegje
- то, akumulimin njohuri,
nevojë për të rritur Përshtypjet.
Të gjithë ne kemi parë është, se tonë ndërgjegje – ajo ylber ngjyra dukshme për ne spektër frekuencat, që plotësojnë ynë energji vorbull, dmth. Cakram. vetëm këtë ngjyrë korrespondojnë me i madh shtatë Lexo më shumë

nivelet e lëvizjes së ndërgjegjes

Diku pashë, se dikush po dikush duke pritur. :) Mos prisni për askënd - ju e dini se si është. Kjo është bërë e mirë vetëm, kur askush nuk ju ndalon. Le të fillojmë me nivelin e parë të ndërgjegjes. mendoni: "Unë kam ndërgjegje". Dhe ne kemi marrë:

  1. im ndërgjegje.
  2. unë ndërgjegjësimi, se kam ndërgjegje. Это уже 2-й уровень сознания. ♡ Любите Космос по Полной
Kthehu lartë
 


Fusha e ndërgjegjes