Mos hezitoni: i shkëlqyer
qëndroj.

“bota çdo Ai e sheh në një fytyrë tjetër, dhe secili prej të drejtave: aq shumë kuptim në të.”
Johann Goethe.

ЧеловекНеоднородностиРекиЭнергииНа небе
Цветные карандашиИндеец в КосмосеЖар ПтицаВолшебный лес
Ракушка ГалактикиПерья капельЖемчужина
Открытая дверьПрямо в цель
Все от винта

PS.
A nuk e shesin shpirtin tuaj: marrë më shumë.

• ● ☸ alexander bashlachev – Të gjitha të vidhos! ☸ ● •

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество