Молчание Будды
ne të jetë i heshtur – dhe botë Zhyt veten në heshtje.

shtëpi Silent nuk mund të matet: Ajo është në thelbin e saj shtrenjtë.
heshtje – ajo gjobë: si shpirt – violet-blu.

Ne Multiply Besimin panumërta dashuri, krijim, forcë
(Arabët rrëshqiti vetëm rënie), derdhjen e shtambë në Rusi.

✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ((((((( ~ "* ° • ☆ • ° *" ~ ))))))) ✰ ✴ ✵ ✶ ✷ ✸ ✹ ✺

Пешка Молчания Love Kapitan Молчание Крестов Молчание Гора Молчание Фиолетово-Сине
Молчание Сфинкс Молчание Пирамид Молчание Камни Молчание Храм Молчание София
Молчание Дерево Молчание Пустыня Молчание Льдина Молчание Планета Молчание Галактика


dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество