Posts Tagged ‘zot’

Devoizm

ДэвыÇdo krijesë është zhvilluar në përputhje me standardin e vet të. Edhe pa e ditur ose duke qenë të vetëdijshëm për këtë, Duke qenë një cikël të zhvillimit ndodh pikërisht për shkak se ajo kërkon që këtë standard. Lexo më shumë

hapësirë

КосмосMos tregoni Star – nuk e di nëse:
që, pse, e cila tregon, për të përmbushur të gjitha.
Kjo është anije kozmike jonë dërguar në fluturim,
Për të parë saktësisht se ku këngën e Cosmos Black.

(Mumiy Troll, ose diçka si ajo)

Kozmosi është asgjë, por të energjisë. E gjithë kjo sillet, konvertuar, konvertuar, i përmirësuar. i pranishëm ( ( ( ✭ ✭ ✭ Cosmos ✭ ✭ ✭ ) ) )

Devas. mëkat. Karma kalbur. opposites.

image…ju derdhur në imagjinar live ju “turp”.
A “unë” – Ai i pëlqen për të djegur Modele!..

Ju duhet të jenë në gjendje për të menduar, jo për të kuptuar gjëra të tilla të thjeshta, kuptimi i së cilës është, se i tërë procesi i zhvillimit i universit të bëhet para se të qëndruar, në të cilën Lexo më shumë

teoria Worlds. hierarki

e konsiderojnë çdo botë. për shembull, kjo. në lidhje me këtë botë ka edhe më ulët botë (për shembull, dy-dimensionale

), dhe më shumë i lartë botë (për shembull, katër-dimensionale).

dimensionale bota.

image

dy-dimensionality….

Nëse tre-dimensionale realitet konsiderohet Lexo më shumë

Rreth meje

imagetë gjithë jetoj lexoj profeci (në qoftë se keni arritur ato) dhe presin ardhjen e një shpëtimtar (edhe në qoftë se jo të sigurt në këtë), profet, ngushëllues.

Çifutët pritur Mesinë, Të krishterët – Ardhja e dytë e Krishtit, myslimanët – Imam Mehdi ( Mahdi ose dymbëdhjetë 12 kam), “Indians” – Kalki Avatari i Vishnu, dhe Budistët janë duke pritur për Maitreya Buda.

Çdo person normal për veten mund të them kështu: Lexo më shumë

më parë, i cili e quajti veten “Zeus”

Демонsinqerisht keq, kjo është e gjitha, që ju të mund të:
ata të cilëve “tru” I vzomnil veten në qoftë se ai është Perëndi.
Mbani mend dhe e di: Lexo më shumë

Mekanizmat e "vetë-destruct"

Që shpesh në kanosës në para syve tuaj të jetës?

Ajo merr vetëm disa minuta dhe të shikojnë TV me pretekstin e çokollata në ju të përpiqen për të mbushur një shumë gjëra, "çokollatë". dhe, në qoftë se ju jeni një person i ndjeshëm, dhe për të tërhequr vëmendjen tuaj nuk ka nevojë për të thyer hundën tuaj, ndërsa ✰ Звезды падают с Небес. Все искрится с и без

Pastrimin e ndërgjegjes

Vetëm një ndjenjë ujë ekziston vetëdija pas pastrimit. vetëdija e pastër vetëm do dhe e di, ku është ndjenjë. Sepse nuk ka asgjë më, dhe të gjitha distractions - është kotësi, e cila u ndal. prandaj, Për të qartë nevojën ✴ погрузиться в Космос ✴

pse Dashuria?

Gjatë analizës, shumë mund të pyesin: "Pse dashuri - është një Perëndi vetëdija jonë?». Është për këtë arsye,, që zot – kjo është kështu "cool" dhe pafundësisht në të gjitha nivelet dhe fushat, individualisht dhe kolektivisht, se asnjë ✫ Бесконечная Любовь ✫

nuancë themelore + Një sqarim i vogël

Perëndia admiron SHBA. zot vetëm mund të dashuri. Nëse ju doni të ndiheni zot një, ose të ndjehen zot, si lejojnë mundësitë tuaja - të bëjë shumë, që ajo. dmth. admiroj të tjerët botë.

K zot Ju mund të vijë vetëm nëpërmjet dashuri. dmth. vetëm duhet për të grumbulluar nivelin e dashuri i denjë zot - atëherë do të ketë një mundësi për të "rritet" Atij. një tjetër opsion ☸ Любите Все ☸

Kthehu lartë
 


zot