Archive for the ‘matrik’ Category

KGB lan kawin

Солнце отвернулосьIki ora bakal ditampilake malah ing film:
Sampeyan lagi ing daya lan sampeyan …

Ing negara cilik kanthi populasi, biasane, kanggo 20 mayuta-yuta, status khusus duwe rahasia layanan. Amarga padha ngadhepi ora ana kang mangerténi, ons Piandel, temenan, angel dipahami lan tansah Waca liyane

Ing masyarakat Iblis

Освещение руинA Cosmos mangerténi, wong karo kabeh atimu tresna.
Kang Space Seneng pati sadurunge trembles.

Ing planet kelompok teroris united pati sing perang secretive karo populasi. Ing, iku kadhangkala perlu kanggo mbebasake ing planet saka terrorism, sing gaya piyambak panguwasa, lan wong cukup nelpon ancaman potensial kanggo Waca liyane

privasi

Политика серьёзноNgimpi dadi sampeyan “king”.
Lan ing Stars langit.
Kisaran ndhuwur lemah karo singsot a
papan “kuku”.

Pati ing planet liwat wektu bisa mbentuk pamaréntahan, mbeta ancaman kanggo anane kabeh Planet. Waca liyane

Devoizm

ДэвыSaben titah ngembangaken sesuai karo standar dhewe. Malah tanpa ngerti utawa kang weruh saka iku, Kang siklus pembangunan ana sabenere amarga mbutuhake standar iki. Waca liyane

woman

Женщина Планета
Ing cahya saka geni lan kapinteran saka Paint
- Ora dearer kanggo kula saka Srengéngé, ora.
Love ngiseni kabeh kita saka kanak-kanak
Lan kontrol ing irama planet.
((((((( ~ "* ° • ☆ • ° *" ~ )))))))

bali ndhuwur
 


matrik