Posts Tagged ‘gëzim Discovery’

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

gëzim Discovery.

imageDhe edhe në rastin e rezultatit të pafavorshëm duhet të jetë i vetëdijshëm tyre hare
zbulimet.

Dhe ngjarje të pasuksesshme rezultateve për të nxjerrë konkluzione në lidhje me duke kërkuar në një drejtim tjetër.

Pas të gjitha, ju keni hapur njohuri për, që kanë shpenzuar energjitë e tyre për të kërkuar, për ju, në një bosh ... Lexo më shumë

vetëm Dashuria

kosmos-abstract-babochka

Pra, bëni diçka?….

Të gjithë duhet të jenë të angazhuar gjë e preferuar për, që ndihem dashuri dhe duke rritur ndjenjën.

Në këtë situatë, është e mundshme të bëhet e varur nga vetë ndërgjegje (zbulim). sepse i preferuar marrëveshje gjithmonë i mirë në atë. Nuk ka asnjë dyshim rezultati ka implikime për ndërgjegjen, dhe lejon Космосу быть Бесконечным :) читаем дальше

Kthehu lartë
 


gëzim Discovery