Posts Tagged ‘ne’

Moska


dhe atë “Larg nga të përsosur”, që “nuk do të jetë mizor”
Kjo nuk është e lehtë për të mashtruar.

Pavarësisht numrit të madh të frikësimit legjenda rreth Moskë, çdo, i cili do të jetë më i fortë se frika e tyre, Moska hap Lexo më shumë

popullsi

НаселениеQëllimet eksperimentale në disa planeteve mund të rigjenerohet lloje të ndryshme të vetëdijes, shumë prej të cilave mund të jetë e huaj për njëri-tjetrin. zakonisht, Kjo është për shkak të nivelit të ulët të llojeve ndërluftuese, ajo është mjaft e zakonshme për grupe të ndryshme të mikrobeve. Nëse ndonjë prej tyre për të kapur mbi “froni i mbretit” – mos hezitoni Lexo më shumë

tantra

Тантраtantra – reciprokisht i dobishëm bashkimin organet Astral.

Varësisht nga karakteristikat e nivelit të organizmit të vetëdijes dhe Zhvillim Të jesh në gjendje të angazhohen me kushte të përshtatshme Tantroy ndjeshëm. Ata mund të jetë ose një Qenie jashtëzakonshëm dhe më pak. Në varësi të kushteve. Lexo më shumë

vektor. Force vector. vektorët pushtet

image

Космос Цветет

Любви врывается Поток:
Север! Юг! Запад! Восток!
Планета Вошла в Новый Виток:
Ее Окутал Божественный Цветок


Тема Веселая. В ней у вас будет возможность узнать на сколько на самом деле невероятно неимоверно Бесконечен Бесконечный Космос. Lexo më shumë

Features tranzicionit

Nuk është e vështirë për të parë, është e vlefshme ndonjë orar dy race,
kujdes – shih, se në çdo cep ju mund të gjeni një i vetëm.

Kjo është pasojë e ngjarjeve, që në formë të ndërgjegjen e saj të mëparshëm nuk mund të vazhdonte zhvillimin.

Në të njëjtën formë në kohën e re do të jenë ata ✪ Любите Космос ✪

Rreth Vitit të Ri :)))

unë… Jam këtu për një kohë të gjatë nuk ka ardhur.:) Sorri. I drejtuar në një teknikë e rëndësishme. Së shpejti unë do të vazhdoj të mbushur (nesër mund të). Ориентировочные темы в разделеrrjedhjen e informacionit“.

Dhe tani, sapo kam ardhur të përgëzoj të gjithë “tonë” :) Gëzuar Vitin e Ri. Ai është gati nga dje për nesër. për. :) ✯ Космос да Любовь ✯

gjeni

gjeni, Kjo nuk është vetëm – kjo është elementare.

Secili prej nesh e kupton se, se disa lloj gjeniu në të është fshehur dhe është gati për të hapur. Por, pasi ajo është e hapur dhe se çfarë lloj gjeniu? ⊡ Любите Всегдаэто полезно для Здоровья ⊡

Pastrimin e ndërgjegjes

Vetëm një ndjenjë ujë ekziston vetëdija pas pastrimit. vetëdija e pastër vetëm do dhe e di, ku është ndjenjë. Sepse nuk ka asgjë më, dhe të gjitha distractions - është kotësi, e cila u ndal. prandaj, Për të qartë nevojën ✴ погрузиться в Космос ✴

pse Dashuria?

Gjatë analizës, shumë mund të pyesin: "Pse dashuri - është një Perëndi vetëdija jonë?». Është për këtë arsye,, që zot – kjo është kështu "cool" dhe pafundësisht në të gjitha nivelet dhe fushat, individualisht dhe kolektivisht, se asnjë ✫ Бесконечная Любовь ✫

Ученые прогнозируют «конец света», и это может произойти уже в ближайшие выходные. Что подтверждают и пророчества

Чего только ни услышишь от тех, кто пришел в этот Мир раньше других, и успел в нем обосноваться.

Никакие “пророчества” Ванги, Эдгара Кейси, либо супер секретного, самого скрываемого мага-колдуна-волшебника-властелинаМиров, находящегося в собственности правительства, либо там кого-то ещене сбудутся.

së pari, me 1990-1995 года планета Земля идет по совершенно не предсказанному пути развития. И пророчества самого точного предсказателя Эдгара Кейси заканчиваются где-то в 2000 vit. Путь развития этот гораздо лучше того, что напророчили, и улучшение еще ✪ Космос все-равно Бесконечен ✪

Kthehu lartë
 


ne