Posts Tagged ‘përsiatje’

përsiatje

Йогju, mendjet e të cilëve rrodhi,
Si një ujëvarë gri,
Mbi jetën baritore e parë lashtë,
Që dëgjuan numrat
Dhe bindje hedhje
Shtangur nga zdrugoj
Unaza e xhelozisë;
Dhe claps dragon plenennogo dhe Korca,
dhe unaza, dhe bilbil, dhe do të fërshëllejë Lexo më shumë

“vdekje” Feng Shui…

imageportokall Rui, Chew qahem:
Dita e fundit vjen Feng Shui tuaj…

(m.Mayakovskaya + Feng Shui)

të gjithë e dinë, se të gjitha objektet lëshojnë (dhe përmban) Energjia nga ndryshimi i cilësisë, që Lexo më shumë

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

meditim ndërgjegjshëm. sqarim

image

«Гениальность – способность разделять события dhe objektet në elemente të thjeshta ». – kështu thotë ...:)

në fakt meditim: Lexo më shumë

meditim ndërgjegjshëm. Fryma e Maat. Samadhi

image
“Duke kërkuar për përjetësi – I buzëqeshje, dhe për të krijuar të pafund” – Kështu thotë Fryma e Maat. (ne do të kemi si një citat :)

Pasi ju duhet të kuptoni se Lexo më shumë

Përzgjedhja e objekteve

imageaftësia e rëndësishme. Ajo ende mund të quhet: “ndarja e vëllimeve” .

1. Është shumë e thjeshtë. Merrni ndonjë objekt: karrige, tabelë, gotë.
Ne ndihemi duart e tij, ngritur-set, Ne kemi arritur, menduar se sasia e, objekti i përzgjedhur ju. mund të them Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


përsiatje