Posts Tagged ‘Dashuria hyjnore’

univers. E drejta e lirë do të. E drejta për lirinë e zgjedhjes.

Космос. Вселенная. Фиолетовый. Синий.

Ju vetos hundë e portokalli,
e gjelbër, flamuri verdhë ose të kuqe.
Dhe unë jam djegur, në të gjitha hapësirat rrezatuese,
Purple është flaka blu…

Kanë të drejtën e lirë do të ✪ Космос да Любовь ✪ Читать дальше.

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

Baza logjike. themelet logjike.

imageЗнаю твои дела; ты ни холоден, ни горяч; për, если бы ты был холоден, или горяч! por, как ты тепл, а не горяч и не холоден, то извергну тебя из уст Моих” (Zbulesa 3:15-16)

Baza logjike (themelet logjike) – представляет собой набор характерных реакций ndërgjegje, заложенных на самом глубоком уровне (инстинкты там и рядом не стояли и не сидели:).

Baza logjike – “схемотичноотражает фундаментальные варианты процессов, протекающих внутри ndërgjegje, Lexo më shumë

Rusi

Rusi

imageNë jetën tonë, shumë gjëra u ndodhën, në kaq shumë, që vetëm ju mund të mbani mend. Por një gjë unë kurrë nuk kam dyshim që nga fëmijëria dhe gjithmonë e dinte se çfarë, unë rusisht. Dhe kur pak erdhi në vete – formuar një dridhje më të saktë “rusisht“.

Me një fjalë “Rusi” në mënyrë harmonike zhvilluar tinguj, që Lexo më shumë

Rreth meje

imagetë gjithë jetoj lexoj profeci (në qoftë se keni arritur ato) dhe presin ardhjen e një shpëtimtar (edhe në qoftë se jo të sigurt në këtë), profet, ngushëllues.

Çifutët pritur Mesinë, Të krishterët – Ardhja e dytë e Krishtit, myslimanët – Imam Mehdi ( Mahdi ose dymbëdhjetë 12 kam), “Indians” – Kalki Avatari i Vishnu, dhe Budistët janë duke pritur për Maitreya Buda.

Çdo person normal për veten mund të them kështu: Lexo më shumë

magji … на себя…!

Duke parë në flukset kohë, mund të ketë asnjë dyshim,
duke përfshirë, që krijim Ajo ka një nivel shumë më të lartë ndërgjegje,

në vend se të manifestimeve, përdorim ✫ Космос Бесконечен ✫

E quajti atë çfarë ju dëshironi

Dua të theksoj se, aq keq njerëz thjesht nuk ekziston. Po aq e keqe krijesa. Të gjitha ndryshimet e sjelljeve lindin lloje të vetëm të veçanta të të menduarit. Për zhvillimin e plotë thjesht rrotullohen në rrugën tuaj të të menduarit. Gjithë spektrin e ndërgjegjes ☸ Искренняя Радостьэто Звезды ☸

Pastrimin e ndërgjegjes

Vetëm një ndjenjë ujë ekziston vetëdija pas pastrimit. vetëdija e pastër vetëm do dhe e di, ku është ndjenjë. Sepse nuk ka asgjë më, dhe të gjitha distractions - është kotësi, e cila u ndal. prandaj, Për të qartë nevojën ✴ погрузиться в Космос ✴

pse Dashuria?

Gjatë analizës, shumë mund të pyesin: "Pse dashuri - është një Perëndi vetëdija jonë?». Është për këtë arsye,, që zot – kjo është kështu "cool" dhe pafundësisht në të gjitha nivelet dhe fushat, individualisht dhe kolektivisht, se asnjë ✫ Бесконечная Любовь ✫

nuancë themelore + Një sqarim i vogël

Perëndia admiron SHBA. zot vetëm mund të dashuri. Nëse ju doni të ndiheni zot një, ose të ndjehen zot, si lejojnë mundësitë tuaja - të bëjë shumë, që ajo. dmth. admiroj të tjerët botë.

K zot Ju mund të vijë vetëm nëpërmjet dashuri. dmth. vetëm duhet për të grumbulluar nivelin e dashuri i denjë zot - atëherë do të ketë një mundësi për të "rritet" Atij. një tjetër opsion ☸ Любите Все ☸

Kthehu lartë
 


Dashuria hyjnore