Archive for the ‘pajisje’ Category

ëndrrat

ДэваSleep vë bastunin tënd peshkimit.
A doni – rrjeti vënë; i zënë
Syri modelet në krahët flutur
Dhe reflektim i dashurisë.
˜”*°•☆ Космос видит сны ☆•°*”˜

vektor. Force vector. vektorët pushtet

image

Космос Цветет

Любви врывается Поток:
Север! Юг! Запад! Восток!
Планета Вошла в Новый Виток:
Ее Окутал Божественный Цветок


Тема Веселая. В ней у вас будет возможность узнать на сколько на самом деле невероятно неимоверно Бесконечен Бесконечный Космос. Lexo më shumë

Vrasjet teknologji

imagenjerëz, испытывающие друг к другу уважение,
Видят вокруг свои отражения.
Микробыот недостатка Гения
Соорудили животную систему наглого слежения.
dhe ata, что склонны к кровопийству, совершенствуют техники Живых Убийства

Сразу к делу? :)

në, që Жить нужна Энергия Жизни

aftësinë për të menduar

imageA mendoni se ne do të trembin tuaj “polic”?
naiv. :) Ju ruhnesh nën themelet iluzore psikologjike…

miq, Tani ne do të mësojnë ose të mbani mend se si të përdorin aftësitë e tyre të të menduarit. Në këtë ndonjë gjë të re ju sot Lexo më shumë

Devas. mëkat. Karma kalbur. opposites.

image…ju derdhur në imagjinar live ju “turp”.
A “unë” – Ai i pëlqen për të djegur Modele!..

Ju duhet të jenë në gjendje për të menduar, jo për të kuptuar gjëra të tilla të thjeshta, kuptimi i së cilës është, se i tërë procesi i zhvillimit i universit të bëhet para se të qëndruar, në të cilën Lexo më shumë

“vdekje” Feng Shui…

imageportokall Rui, Chew qahem:
Dita e fundit vjen Feng Shui tuaj…

(m.Mayakovskaya + Feng Shui)

të gjithë e dinë, se të gjitha objektet lëshojnë (dhe përmban) Energjia nga ndryshimi i cilësisë, që Lexo më shumë

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

vrima të zeza. llogaritje. bashkëveprim.

imageВышел Ёжик из ТуМана.
Вынул ножик из КАРМАtë.
Буду резать, буду бить,
Выбирать с кем ДРУЖИТЬ…” :)

(считалочка безобидная из Нашего Детства видная)

qiell Синее, det Синее. Папа- Сильный, Мама-Красивая!
Бездонный СосудОкеан Чистых Слёз….Весенних Подснежников и Белых Розsss

( Shuрожденный Нашим Детством, записанный Космоведством. ) Lexo më shumë

vrimë e zezë

imageoh! Si mirë për të parë ju, në krahët e tua,
Kur frika juaj, përkëdhelur veten, ju thotë.
dhe ju, shikuar veten, të ndjehen të tuaj i vërtetë madhësi.
dhe, tregon fillimet e të menduarit, anon në pamje:
Se pa marrë parasysh se çfarë ju mund të luajnë stil:
mikrob – Vlera juaj i vërtetë dhe madhësia… Lexo më shumë

Teoria e Sferës.

imageОб скалы, взлетая на ветры, моря.
Смыслы вращая, я мысль твоя.

ju словно теряешь все формы, паря.
В Ментальном hapësirë присутствую Я.

Ты бьешься о камни. Вне kohë “unë”.
ju пена морская! A “unë”vjollcë. :) Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


pajisje