Archive for the ‘ne’ Category

Moska


dhe atë “Larg nga të përsosur”, që “nuk do të jetë mizor”
Kjo nuk është e lehtë për të mashtruar.

Pavarësisht numrit të madh të frikësimit legjenda rreth Moskë, çdo, i cili do të jetë më i fortë se frika e tyre, Moska hap Lexo më shumë

popullsi

НаселениеQëllimet eksperimentale në disa planeteve mund të rigjenerohet lloje të ndryshme të vetëdijes, shumë prej të cilave mund të jetë e huaj për njëri-tjetrin. zakonisht, Kjo është për shkak të nivelit të ulët të llojeve ndërluftuese, ajo është mjaft e zakonshme për grupe të ndryshme të mikrobeve. Nëse ndonjë prej tyre për të kapur mbi “froni i mbretit” – mos hezitoni Lexo më shumë

tantra

Тантраtantra – reciprokisht i dobishëm bashkimin organet Astral.

Varësisht nga karakteristikat e nivelit të organizmit të vetëdijes dhe Zhvillim Të jesh në gjendje të angazhohen me kushte të përshtatshme Tantroy ndjeshëm. Ata mund të jetë ose një Qenie jashtëzakonshëm dhe më pak. Në varësi të kushteve. Lexo më shumë

univers. E drejta e lirë do të. E drejta për lirinë e zgjedhjes.

Космос. Вселенная. Фиолетовый. Синий.

Ju vetos hundë e portokalli,
e gjelbër, flamuri verdhë ose të kuqe.
Dhe unë jam djegur, në të gjitha hapësirat rrezatuese,
Purple është flaka blu…

Kanë të drejtën e lirë do të ✪ Космос да Любовь ✪ Читать дальше.

vektor. Force vector. vektorët pushtet

image

Космос Цветет

Любви врывается Поток:
Север! Юг! Запад! Восток!
Планета Вошла в Новый Виток:
Ее Окутал Божественный Цветок


Тема Веселая. В ней у вас будет возможность узнать на сколько на самом деле невероятно неимоверно Бесконечен Бесконечный Космос. Lexo më shumë

Devas. mëkat. Karma kalbur. opposites.

image…ju derdhur në imagjinar live ju “turp”.
A “unë” – Ai i pëlqen për të djegur Modele!..

Ju duhet të jenë në gjendje për të menduar, jo për të kuptuar gjëra të tilla të thjeshta, kuptimi i së cilës është, se i tërë procesi i zhvillimit i universit të bëhet para se të qëndruar, në të cilën Lexo më shumë

vrima të zeza. llogaritje. bashkëveprim.

imageВышел Ёжик из ТуМана.
Вынул ножик из КАРМАtë.
Буду резать, буду бить,
Выбирать с кем ДРУЖИТЬ…” :)

(считалочка безобидная из Нашего Детства видная)

qiell Синее, det Синее. Папа- Сильный, Мама-Красивая!
Бездонный СосудОкеан Чистых Слёз….Весенних Подснежников и Белых Розsss

( Shuрожденный Нашим Детством, записанный Космоведством. ) Lexo më shumë

Moti i Shkurtër. :)

imageUnë jam i sigurt se personaliteti im është një subjekt.
Unë besoj se në thelbin e individualitetit të tyre, sepse pretendimin, se personaliteti im ka një përmbajtje të veçantë – aksiomë. Ajo që më shpëton nga detyrimi për të provuar atë dhe për të mbrojtur shëndetin tim nga hemorroidet panevojshme. por! tk. secili ka individualitetin, është vet “unë”, то Lexo më shumë

Teoria e Sferës.

imageОб скалы, взлетая на ветры, моря.
Смыслы вращая, я мысль твоя.

ju словно теряешь все формы, паря.
В Ментальном hapësirë присутствую Я.

Ты бьешься о камни. Вне kohë “unë”.
ju пена морская! A “unë”vjollcë. :) Lexo më shumë

Baza logjike. themelet logjike.

imageЗнаю твои дела; ты ни холоден, ни горяч; për, если бы ты был холоден, или горяч! por, как ты тепл, а не горяч и не холоден, то извергну тебя из уст Моих” (Zbulesa 3:15-16)

Baza logjike (themelet logjike) – представляет собой набор характерных реакций ndërgjegje, заложенных на самом глубоком уровне (инстинкты там и рядом не стояли и не сидели:).

Baza logjike – “схемотичноотражает фундаментальные варианты процессов, протекающих внутри ndërgjegje, Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


ne